Oglasio se premijer RS Radovan Višković nakon nesreće u kojoj je povređen: "Hvala Bogu i prisebnosti vozača"
Radovan Višković, Foto: Printscreen/Youtube/Hayat Media BIH

otkrio detalje nesrće

Oglasio se premijer RS Radovan Višković nakon nesreće u kojoj je povređen: "Hvala Bogu i prisebnosti vozača"

Višković otkrio detalje nesreće u kojoj je povređen

Objavljeno:

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je posle današnje saobraćajne nezgode da se zahvaljujući Bogu i prisebnosti vozača oba vozila sve završilo na materijalnoj šteti i lakšim povredama.

Desila se saobraćajna nezgoda koju nisam video, jer sam u momentu razgovarao sa ministrom Savom Minićem. Možda me spasilo to što sam bio opušten, ispričao je Višković.

Nakon što je pregledan u zvorničkoj Bolnici, Višković je izjavio novinarima da je udario delom glave u vetrobransko staklo i rukom u instrument tablu.

On je naveo da saobraćajna nezgoda dogodila danas u mestu Tišča na magistralnom putu Vlasenica-Kladanj, kada je krenuo iz Banjaluke prema Milićima da bi sutra bio na Palama na slavi opštine gde je kum i u Sarajevu na suđenju predsedniku Republike Srpske.

Premijer je rekao da je na hirurgiju u Bolnici u Zvorniku obišao mladića koji je bio suvozač u drugom vozilu koje je dolazilo iz suprotne strane za koga kaže da će ostati na posmatranju do sutra.

- Vozač je dobro. Materijalna šteta je nadoknadiva, ljudski životi nisu. Sutra je Velika Gospojina, možda novi rođendani za njih i za mene, sve u svemu Božija volja - istakao je Višković.

Dežurni hirurg Milan Pavlović rekao je da su poslepodnevnim časovima primili troje povređenih i da je reč o lakšim povredama.

- Jedno lice zadržano je na opservaciji 24 časa, takođe radi se o lakim telesnim povredama - naveo je Pavlović.

Bonus video:

00:35

STRAVIČAN UDES u Lukarima

(Espreso / Srna / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.